0629 30 06 17 info@angelavandongen.nl

Introductie

Tot vijftien jaar terug stond ik zelf aan het bed als hbo-verpleegkundige. In 2007 startte ik als docent Zorg en welzijn. En sinds 2015 werk ik als freelance docent en trainer in de zorg. Ik vind het mooi om met de kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan, anderen weer een stap verder te helpen in hun ontwikkeling. De zorg is en blijft enorm in beweging. Ik geloof daarom in het volgen van opleidingen om cliënten steeds het beste te blijven bieden.

Zelf maak ik nog heel regelmatig uitstapjes terug naar de zorgpraktijk. Die zou ik voor geen goud willen missen, want ik houd van mijn vak en ook voor mij geldt: blijven leren is een must. En het is iedere keer weer leerzaam. Of ik nu een paar weken bijspring in de thuiszorg hier in Nederland, of voorafgaand aan een training op Curaçao enkele dagen meeloop met een team op het eiland.

Eigenaarschap, motivatie en eigen verantwoordelijkheid van iedere deelnemer zijn de belangrijkste leerprincipes. Daarnaast geldt: ieder mens is uniek. Zowel in mijn werk als docent zorg, welzijn en gezonde leefstijl staat daarom de individuele (leer)behoefte centraal.

Hieronder vind je enkele referenties van
opdrachtgevers uit het werkveld Zorg:

Ik ken Angela van de lerarenopleiding aan de Hogeschool Nijmegen. Daar had ze verteld dat ze bij Vilans ’train de trainer’ had gevolgd van Omaha. Toen we daarna bij Zorggroep Elde iemand…

Lees meer…

Angela heeft bij Het Heem, de training en toetsing van de verpleegtechnische handelingen verzorgd. Angela is enthousiast, weet collega’s mee te nemen in de handelingen die ingeoefend moeten…

Lees meer…

Nettie Aarts

Samenwerken met Angela van Dongen is kennis, kunde en enthousiasme binnenhalen. We werken sinds enkele jaren samen in trajecten voor de gezondheidszorg.

Lees meer…