0629 30 06 17 info@angelavandongen.nl

Workshop
Koken zonder zakje

Ben jij ook altijd druk, druk, druk? En schiet
gezond koken en eten er dus wel eens bij in?

Het hoeft niet moeilijk te zijn! Ik leer je in 4 uurtjes hoe gezond eten makkelijker in jouw drukke leven past.

“Ik eet vanavond iets makkelijks, hoor!”
“Ik heb echt geen zin om lang in de keuken te staan!”

Herken je deze gedachten? En hoe vaak pak je dan een kant-en-klaar maaltijd uit de supermarkt mee of gebruik je een zakje als toevoeging voor smaak aan je gerecht? Weet je wat er in zo’n pakje of kant-en-klaar maaltijd zit? En passen die ingrediënten in een gezonde maaltijd?

Ik leer je graag hoe je hiermee juist om kan gaan in de workshop ‘Koken zonder zakje’.

Op onze heerlijke buitenlocatie in Wouw heet ik je van harte welkom. Ik geef tijdens de workshop antwoord op al je vragen. Daarna ga je met de andere deelnemers aan de slag in de sfeervolle landelijke keuken en maak je 2 gerechten. Tot slot lunchen we gezellig én gezond samen!

Duur: 4 uur van 10.00-14.00 uur
Locatie : Bulkstraat 60, Wouw
Prijs: € 65,00 p.p.

Dat is inclusief lunch en heerlijke recepten om mee naar huis te nemen.

Vanaf 20 april 2024 worden er weer workshops gegeven, maar je kunt reeds nu een workshop inplannen voor het gehele lopende jaar op de datum die jou het beste past, mits de gewenste datum niet bezet is.

De normale prijs is € 65,00 per persoon. Maar let op: snelboekers krijgen korting. Boek je deze workshop vóór 20 april dan geldt een prijs van € 55,00 per persoon! 

De workshops ‘Koken zonder zakje’ kunnen op aanvraag ingepland worden. Wil je informatie over de mogelijkheden? Dat kan door een mailtje te sturen naar info@angelavandongen.nl.