0629 30 06 17 info@angelavandongen.nl

Workshop
Koken zonder zakje

Ben jij ook altijd druk, druk, druk? En schiet
gezond koken en eten er dus wel eens bij in?

Het hoeft niet moeilijk te zijn! Ik leer je in 4 uurtjes hoe gezond eten makkelijker in jouw drukke leven past.

“Ik eet vanavond iets makkelijks, hoor!”
“Ik heb echt geen zin om lang in de keuken te staan!”

Herken je deze gedachten? En hoe vaak pak je dan een kant-en-klaar maaltijd uit de supermarkt mee of gebruik je een zakje als toevoeging voor smaak aan je gerecht? Weet je wat er in zo’n pakje of kant-en-klaar maaltijd zit? En passen die ingrediënten in een gezonde maaltijd?

Ik leer je graag hoe je hiermee juist om kan gaan in de workshop ‘Koken zonder zakje’.

Op onze heerlijke buitenlocatie in Wouw heet ik je van harte welkom. Ik geef tijdens de workshop antwoord op al je vragen. Daarna ga je met de andere deelnemers aan de slag in de sfeervolle landelijke keuken en maak je 2 gerechten. Tot slot lunchen we gezellig én gezond samen!

Duur: 4 uur van 11.00-15.00 uur. Inloop vanaf 10.45 uur.
Locatie : Bulkstraat 60, Wouw
Prijs: € 55,00 p.p.

Dat is inclusief lunch en heerlijke recepten om mee naar huis te nemen.

Er zijn momenteel vier data ingepland voor deze workshop en wel op:

28 juni (vol)

12 juli met thema ‘Pasta Mediterannee’

09 augustus met thema ‘Pasta Mediterranee’ en

13 september met thema ‘Zeeland’.

De eerstvolgende workshop op 28 juni is reeds volgeboekt. Je kunt je nog wel aanmelden voor de workshops op 12 juli of 9 augustus met als thema ‘Pasta Mediterannee’. Er wordt een Zuid-Europees gerecht bereid met pasta en verse groenten en uiteraard verse kruiden uit eigen tuin. Op 13 september is er een workshop met het thema ‘Zeeland’. Met verse vis uit de Noordzee en natuurlijk eveneens verse groenten en verse kruiden uit eigen tuin. Ook hier is nog plek beschikbaar. Je bent van harte welkom!

Wil je liever op een andere datum komen? Als je voor minimaal 4 personen tegelijkertijd de workshop ‘Koken zonder zakje’ reserveert, dan kan een datum naar eigen keuze worden ingepland. Dat is uiteraard wel afhankelijk van de ruimte in de agenda. Wil je informatie over de mogelijkheden? Dat kan door een mailtje te sturen naar info@angelavandongen.nl.