0629 30 06 17 info@angelavandongen.nl

Referenties

Ik ken Angela van de lerarenopleiding aan de Hogeschool Nijmegen. Daar had ze verteld dat ze bij Vilans train de trainer had gevolgd van Omaha.
Toen we kort daarna bij Zorggroep Elde iemand zochten om instructie te geven aan de wijkverpleegkundigen in het werken met Omaha als classificatie- en indicatie-instrument was de keuze dan ook niet moeilijk. Angela heeft die instructies zeer naar tevredenheid verzorgd. Goede voorbereiding, mooie hulpmaterialen en prima uitvoering van de instructies, Deze aanpak sloot goed aan bij de leerbehoefte. Vervolgens heeft ze nog een training gegeven aan alle zorgmedewerkers van de thuiszorg.
Er is nog steeds contact, indien er vragen zijn vanuit de wijkverpleegkundigen, de nazorg is ook goed geregeld.

Theo van der Staak, Applicatiebeheerder ECD Zorggroep Elde.

Angela heeft bij Het Heem, de training en toetsing van de verpleegtechnische handelingen verzorgd. Angela is enthousiast, weet collega’s mee te nemen in de handelingen die ingeoefend moeten worden, stelt collega’s gerust.
Speelt in op de vragen die er vanuit de organisatie liggen.
Examineert op professionele wijze.
Angela is een aanpakker, met duidelijke en heldere communicatie.
Is up to date betreffende Vilans-protocollen en weet nieuwe handelingen direct op te pakken en uit te voeren.

Jose Aarts, Wijkverpleegkundige Zorgstichting ’t-Heem

Nettie Aarts

Samenwerken met Angela van Dongen is kennis, kunde en enthousiasme binnenhalen. We werken sinds enkele jaren samen in trajecten voor de gezondheidszorg. Ze heeft veel kennis over de inhoudelijke praktische uitvoering van bijvoorbeeld ouderenzorg en weet als geen ander hoe de praktijk werkt. Ik werk graag met haar samen want ze is betrokken als mens, betrouwbaar en reëel in de afspraken en lekker snel bereikbaar.

Nettie Aarts