0629 30 06 17 info@angelavandongen.nl

Niet lekker

in je vel?

Ieder mens is anders. Jij voelt zelf het beste aan of je goed in balans bent. Maar wat moet je doen als je níet lekker in je vel zit? Dat is niet altijd eenvoudig op te lossen. Waar ligt het aan? Is het stress? Beweeg je te weinig? Eet je niet gezond? Of is het een combinatie van al die dingen?

Toen ik zelf jaren geleden last kreeg van een schildklierprobleem, ben ik lang uit balans geweest. Ik zocht hulp, maar dat leverde niet het gewenste resultaat op. Uiteindelijk ging ik me zelf verdiepen in mogelijke oplossingen. Ik kwam erachter dat ‘voeding’ en ‘balans’ als een rode draad door alle oplossingen heen liepen. Ik kwam er ook achter dat wat voor de één werkt, lang niet altijd zomaar ‘geknipt en geplakt’ kan worden op een ander mens. Geen twee mensen zijn hetzelfde!

Omdat het me boeit hoe je ‘happy & healthy’ kunt worden en blijven, ben ik een opleiding gaan volgen tot lifestylecoach. Daarnaast heb ik mijn jarenlange ervaring in de zorg om op terug te grijpen. Met die kennis wil ik jou graag helpen als je niet lekker in je vel zit.

Ik begeleid je op de vlakken gezondheid, stress en gewichtsbeheersing. Steeds speelt voeding een belangrijke rol, net als balans. We gaan voor een blijvende verandering in gedrag, een nieuwe levensstijl dus. Daarbij staan jouw wensen en doelen voorop, want veranderen gaat alleen als jij het zelf wilt. Maar ik help je er heel graag bij! Ik deel mijn kennis, tools en technieken met jou. Samen zetten we stap voor stap koers naar een blijvende verandering van je gedrag, en zo naar een beter, gezonder leefpatroon.