0629 30 06 17 info@angelavandongen.nl

“Ik liet me constant opjagen
en verzorgde mezelf slecht.
Angela heeft me handvatten gegeven
om gelukkiger en gezonder te leven.
Ik ben echt blij dat ik met
haar in zee ben gegaan…”

Mélanie, Rijswijk

Voeding en
stress

“Gezonde spanning, kan geen kwaad,” hoorde ik laatst. Mis! Stress heeft een enorme invloed op hoe je functioneert; het kan je uitputten en zelfs ziek maken. Bij ziek kun je denken aan lichamelijke klachten, maar ook aan psychische of sociale problemen, zoals een burn-out.

Wist je dat voeding en stress elkaar beïnvloeden? Als je het te druk hebt, neem je vaak geen tijd om aandacht te besteden aan goede voeding. Ook kom je niet aan genoeg slaap toe. Daardoor kun je niet alleen kilo’s aankomen, maar ook problemen krijgen met je bloedsuikerspiegel en de rest van je fysieke en mentale gezondheid. Het wordt een neerwaartse spiraal van stress, slechte voeding en gezondheidsproblemen.

Door je voeding en je lifestyle aan te passen, kun je die spiraal beginnen om te draaien. Daarvoor moet je je wel eerst bewuster worden van hoe je leeft, eet en drinkt.

Hoe is het met jou? Heb jij ook het gevoel dat je jezelf continu voorbijloopt? Dat je tijd te kort hebt, slecht slaapt, prikkelbaar bent? Neem contact met me op voor een vrijblijvende afspraak. Dan kijken we samen hoe we jouw voedingspatroon en jouw lifestyle kunnen veranderen, zodat je je weer fitter en ontspannen voelt!