0629 30 06 17 info@angelavandongen.nl

 ” Ik was alleen maar moe, moe
en nog eens moe.”
Toen tipte iemand mij over Angela
en haar manier van  lifestyle coaching.
Een prima ervaring!
Ik voel me weer goed!

Marja de Graaff, Roosendaal

Voeding en
gezondheid

Mensen worden steeds ouder, onze levensstijl is ongezonder geworden en het aantal mensen met chronische ziekten stijgt. Tegelijkertijd beseffen meer mensen dat ze zélf aan zet zijn voor hun eigen gezondheid. Maar om je gezondheid te verbeteren, moet je wel weten welke beslissingen je het beste kunt nemen.

De laatste jaren is er veel onderzoek gedaan naar het verband tussen voeding en gezondheid. Wat blijkt: voeding heeft een veel grotere invloed op onze gezondheid en op ons functioneren dan we al dachten. Gelukkig leggen mensen steeds vaker die link tussen voeding en gezondheid.

In mijn ervaring en opleidingen heb ik veel kennis opgedaan over voeding. Daarmee kan ik jou een voedingsadvies op maat geven. Van gezonde voeding word je fitter, en daardoor ga je weer beter functioneren.

Heb je een (chronische) ziekte? Mede doordat ik zelf een schildklierprobleem heb, ben ik me meer gaan verdiepen in de link tussen bepaalde ziektebeelden en de juiste voeding. Sommige voedingsstoffen hebben een positief effect op bepaalde ziektebeelden of aandoeningen. Daarmee kun je de kwaliteit van je leven enorm verbeteren.

Mijn ervaring is dat voeding altijd een rol speelt in de gezondheid van mensen. Vanuit je huidige klachten en voedingspatroon, maar vooral vanuit je wensen, gaan we aan de slag met een aangepast voedingsschema. Ik maak het op maat voor jouw situatie, jouw levensstijl en jouw klachten. Daarna plannen we regelmatig een vervolgafspraak om te kijken hoe het nu met je gaat. Eventueel maken we dan nog kleine aanpassingen, totdat de aanpak perfect op jou is afgesteld.

Wil je meer informatie over wat voeding kan betekenen voor jouw gezondheid? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.