0629 30 06 17 info@angelavandongen.nl

“De gerichte adviezen die ik
kreeg van Angela hebben bij
mij geleid tot de gewenste
gewichtsafname en een betere
conditie. Ik voel me nu
weer helemaal topfit”

Ger Tegelaar, Fijnaart

Voeding en
gewichtsbeheersing

“Ik ben op dieet”. Heel regelmatig hoor ik mensen om me heen dat zeggen. Ze willen afvallen en pakken het ingrijpend aan. Het nadeel is dat zo’n aanpak op de langere termijn bijna niet vol te houden is. De meeste ‘diëters’ komen helaas net zo hard weer aan zodra ze stoppen met hun strenge maatregelen.

Wat nu als je het anders aanpakt? Als je inzicht krijgt in wat je eet, wanneer en waarom? Met die inzichten kun je invloed gaan uitoefenen op jouw gewicht. Samen gaan we op zoek naar een voedingspatroon dat past bij jou. Wist je dat hormonen, leeftijd, geslacht en bepaalde ziektebeelden heel veel invloed hebben op je gewicht, en dat bepaalde voedingsstoffen je kunnen helpen of juist kunnen dwarszitten?

Aan de hand van jouw voedingsgewoonten, dagelijkse activiteiten, persoonlijke kenmerken en doel, stellen we een voedingsplan op dat op jouw lijf geschreven is.

Het streven is een gezonde lifestyle. Daarbij is het gezonde gewicht een mooie bijvangst! Mijn advies gaat dus ook verder dan alleen voeding; we onderzoeken vooral welke invloed voedingstoffen op jou persoonlijk hebben. Advies op maat dus, want dat werkt.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op. Dan gaan we aan de slag!